A képregényáruház a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A képregényáruház látogatásával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat- és sütikezelésre vonatkozó irányelveket.
Termékek Menü

Spunk 16

Ár:
1.000 Ft (952 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 413 279 16
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Spunk a Forum Marketprint kiadványa volt. Több alak- és arculatváltozáson is átesett fennállása ideje alatt. Volt, hogy hetilapként, Spunk Novosti címmel, a napilapokból ismert méretben jelent meg; volt, hogy száz oldalon, havonta egyszer, minden hónap első péntekén, A4-es formátumban került az üzletekbe; s volt egy időszaka ugyancsak Spunk Novosti címen, amikor a jugoszláv képregények színterévé kívánt válni. Amikor pedig nem jugoszláv képregények jelentek meg benne, akkor rendszeresen közölte Natacha (by Gos & Walthery), a légikisasszony történeteit, Blueberry (by Jean-Michel Charlier & Jean Giraud) és Comanche (Komanča!, by Greg & Rouge, bár ez a képregény is Hermann által vált híressé és elismertté) vadnyugati kalandozásait, és sok más érdekességet.

Jugoszláv képregénymagazin, benne Wil Eisner: Spirith, Giraud: Bluberi, valamint Derib, Fernandez, Moebius, Kordej, és Ortiz képregényeivel.

1973, 16. szám

Korának megfelelő, jó állapotú füzet.

Kiadó Forum
Oldalszám 64
Méret 200X275 mm
Szines
Kötés irka fűzött

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!