A képregényáruház a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A képregényáruház látogatásával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat- és sütikezelésre vonatkozó irányelveket.
Termékek Menü

Magyar rapszódia

Ár:
4.200 Ft (4.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 891 090
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

Leírás és Paraméterek

1938. február 6. Ez a nap is úgy kezdődik, mint egy átlagos szombat Max Fridman életében. Ám egy váratlan látogatás arra kényszeríti, hogy genfi otthonát elhagyva Budapestre utazzon, majd egy nagy játszma keretében Romániába, Görögországba és Párizsba is kövessen egy titkot, amely újra meg újra kicsúszik a kezéből.

Kedves magyar barátaim, évek óta vártam már, hogy megjelenjen a „Magyar rapszódia” abban az országban, ahol a cselekmény nagy része játszódik. Úgy tűnik, hogy közel van már ez a pillanat, aminek nagyon örülök, mert régóta kedvelem az országukat. 1972-ben látogattam először Budapestre. Bécsből érkeztem és az autópályáról letérve kacskaringós utak labirintusába tévedtem, ami dimbes-dombos vidékek kertjei és alacsony házai között vezetett. Nem is gondoltam, hogy már megérkeztem a városba, amíg egy kanyar után meg nem láttam a Dunát. Nagyon széles volt, és a folyón túl Pest terült el, amíg a szem ellátott. Nem is képzeltem volna, hogy ilyen nagy; addig a pillanatig a város számomra mindössze egy távoli legenda volt. De Budapest egy igazi, nagy főváros volt. Ahogy átmentem az Erzsébet-hídon a Horváth tér felé, arra gondoltam, hogy valószínűleg Max Fridman is járt erre. Fridman a történetem főszereplője, amely 1938-ban játszódik, abban az időszakban, amikor Magyarországot Horthy tengernagy irányította. Remélem, hogy lehetőségem nyílik visszatérni a lenyűgöző országukba, mihelyt kiadják a könyvemet.

Üdvözlettel,

Vittorio Giardino

 

A szerző által dedikált példány!

Kiadó Frike Comics Kft.
Kiadás éve 2019
Oldalszám 96
Méret 210x297 mm
Színes, puhafedeles
Szerző Vittorio Giardino

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!