A képregényáruház a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében sütiket használ. A képregényáruház látogatásával Ön beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat- és sütikezelésre vonatkozó irányelveket.
Termékek Menü

Kockás 14

Ár:
1.200 Ft (1.143 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0230 4600 14
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Kockás

 

A Kockás magazin a nyolcvanas évek egyetlen havi rendszerességgel megjelenő képregény lapja volt. A Francia baloldallal jó kapcsolatokat ápoló Ifjúsági Lapkiadó Vállalat ingyen juthatott hozzá a Pif című francia képregény magazinban közölt történetekhez. Ennek köszönhetően vált népszerűvé, a tűzhajú Rahan, Dr. Justice, Tulipános Fanfan, Arthur a kis szellem, Pif és Pifu. Sorolhatnánk még a nyolcvanas évek hiánygazdaságában sikert elérő képregény hősöket, akik akkoriban konkurencia nélkül hódíthattak a magyar képregény piacon több tízezer példányban.

Mivel gyenge nyomdai színvonalon, és egyszerű újság papírra készültek a füzetek, mára már meglehetősen elhasználódtak, kopottak. Minden számnál jelezzük az adott példány állapotát. A Kockás magazinból 1981 decemberétől havi rendszerességgel összesen 50 szám jelent meg, majd Kockás pepita címmel 2 szám, Kockás fekete-fehér címmel pedig 3 számmal zárult a sorozat

 

A sorozatból ez a 14. szám

 

Korának megfelelően használt, de jó állapotú példány. A gyenge papírminőség miatt a borító kopottas. 

Kiadó ILV
Oldalszám 64
Méret 200X285 mm
Színes
Kötés puha fedelű, ragasztott

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!